divendres, 19 d’octubre del 2012

SOM RESPONSABLES AMB LES NOSTRES OBLIGACIONS COM A ALUMNES?






Em sembla que hi ha (com he dit a classe 1,2,3,...vegades) molts de vosaltres que encara no heu entès, o no us ve de gust entendre, que a casa heu de llegir, heu de fer els resums de les lectures, heu d'estudiar, heu de pensar el que us deman al blog, heu d'escriure o començar a pensar el que escriureu a la redacció sobre la sortida (quines coses heu après? Ha de tenir una cara de fulla de llibreta), heu de fer preguntes sobre el que estudieu, ja que segurament hi ha alguna cosa que no acabeu d'entendre (si ho entenguessiu tot, tothom hauria tret deus als examens i no ha estat així) heu de preparar una o dues sessions d'E.F (per escrit i sense faltes) de l'esport que practiqueu o de jocs que us agradaria jugar, buscar com expressar-ho en anglès (na Susan i jo us ajudarem) i també practicar la seva pronúncia en anglès. Així que quan us demanen si teniu deures vosaltres podeu contestar el que volgueu, ara bé de coses per fer crec que en teniu ben prou! El qui no les fa no està fent el que es va acordar a classe! i no està essent un/a bon/a alumne/a.

Tot aquest tipus de feina fa referència a tres competències (coses que heu de saber fer i posar en pràctica) necessàries per a vosaltres:
  • Aprendre a aprendre.
  • Autonomia i iniciativa personal.                      
  • Aprendre a conviure.


5 comentaris:

  1. Pere jo intent llegir cada dia i estudiar pens que per ara ho estic fent molt bé.Aixó que has posat després den Julc ho fare sempre.

    ResponElimina
  2. A veure si és veritat!
    Comentari: comença a ser hora que el nostre cap presti atenció a la correcta accentuació de les paraules.

    ResponElimina
  3. Hola Pere, ara fare la redacció de l´excursió
    a Binifadet i despres fare un resum.

    ResponElimina
  4. Hola,Pere intent fer les coses possibles perquè no t'enfadis

    ResponElimina